Over ons | Fred De Mobiele Fietsenmaker en Zoon

Fred De Mobiele Fietsenmaker komt bij u langs voor fiets reparatie op locatie. Wij werken in de omgeving van Maarssen, Utrecht, Vleuten, De Meern, Breukelen en Loenen aan de Vecht.


In 2010 is "Fred De Mobiele Fietsenmaker" opgericht. Fred, destijds 38 jaar vond het na een lange periode gewerkt te hebben bij een rijwielzaak, tijd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels bestaat de Mobiele Fietsenmaker bijna tien jaar, en is de zaak uitgebreid door niemand minder dan Freds' eigen zoon, Oleg. “Zo vader zo zoon” gaat in dit geval echt op. Fred leerde Oleg de kneepjes van het vak, waarna Oleg zich als tweede man in het bedrijf heeft gesetteld. Met twee werkplaatsbussen rijdt het tweetal dagelijks rond in de regio, om alle fietsproblemen op te lossen.

"Onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer met uw fiets op pad kunt!" - Fred

Even voorstellen: Mijn naam is Fred, 47 jaar.

Tijdens mijn lts-opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen bij een rijwielzaak. Omdat ik fanatiek wielrenner was bij de jeugd, sprak die stage mij erg aan. Al heel snel werd duidelijk dat sleutelen aan fietsen wel bij me paste. Ik ben jaren bij het bedrijf werkzaam gebleven, tot ik in 2010 besloot mijn eigen bedrijf op te richten: Fred De Mobiele Fietsenmaker. Sinds 2014 doe ik dit met veel plezier samen met mijn zoon Oleg. Wij voeren alle mogelijke rijwielreparaties uit! 

Birense Fotografie www.birensefotografie.nl
Birense Fotografie www.birensefotografie.nl

Even voorstellen: Ik ben Oleg, 30 jaar.

Mijn naam is Oleg. Ik ben 30 jaar oud. Nadat ik mijn technische school had afgemaakt, ben ik bij mijn vader ingestapt als mobiele fietsenmaker. Na twee jaar samen gereden te hebben, heb ik het vak tot in de puntjes geleerd en rijd ik nu met veel enthousiasme met mijn eigen bus. Voor alle fietsreparaties sta ik graag voor u klaar!

Afspraak maken of meer informatie?

Lees meer over Fred De Mobiele Fietsenmaker & Zoon